DigiMuijan webdesign

Tarvitsetko uudet verkkosivut nopeasti ja edullisesti?

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! DigiMuijalta saat uudet kotisivut edullisesti ja nopeasti. Teen verkkosivuja niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöille. Yritykseni toimii Lappeenrannassa, mutta verkon välityksellä nettisivujen suunnittelu onnistuu kyllä koko Suomeen. 

Verkkosivujen tekniikka

Suunnittelen verkkosivut Webnodella. Kaikki Webnodella luodut verkkosivut käyttävät HTTPS-protokollaa ja on suojattu SSL-varmenteella eli ne on turvalliset käyttää. Webnoden pakettiin kuuluu palvelintila ja oma verkkotunnus, myös olemassa olevan verkkotunnuksen voi siirtää uudelle sivustolle.

Webnoden ehdoton plussa on sen helppokäyttöisyys! Voit helposti päivittää jatkossa verkkosivujasi itsekin, mie opastan alkuun. Voin toki myös ottaa verkkosivuston ylläpidon hoitaakseni.

Mobiili edellä

Suurin osa ihmisistä katsoo verkkosivuja nykypäivänä mobiililaitteeltaan ja siksi teen verkkosivujen ulkoasun mobiili edellä. Toisin sanoen tarkistan miten otsikointi, kuvat ja tekstit sijoittuvat mobiilinäkymässä. Webnoden alusta tukee responsiivisuutta, eli sivut skaalautuvat hyvin mobiililaitteisiin.

Hakukoneoptimointi

Jotta verkkosivusi löytyvät hakukoneilla, on se ensin esiteltävä niille. Tätä kutsutaan hakukoneoptimoinniksi (SEO; Search Engine Optimization). Ilman SEO-optimointia sivut eivät löydy muuta kuin kirjoittamalla tismalleen oikea verkko-osoite selaimen osoiteriville. 

Teen rakentamiini verkkosivuihin perusmuotoisen hakukoneoptimoinnin, johon käytän Google Search Consolea. Tällä pääsee jo alkuun ja verkkosivut ovat hakukoneiden löydettävissä.  Hakukoneoptimointi kuuluu suunnittelun hintaan!

Vaativammassa hakukoneoptimoinnissa suosittelen ostamaan palvelun siihen erikoistuneelta palveluntuottajalta.

Näin saat verkkosivut käyttöösi nopeasti ja edullisesti, tutustu suunnitteluprosessiin

Verkkosivujen suunnittelu 

Aloitan sivuston suunnittelun asiakastapaamisella, joko livenä tai etänä. Tapaamisella kartoitetaan tarpeesi ja hahmotellaan visuaalista ilmettä, joko olemassa olevan pohjalta tai kokonaan uutta luoden.

Sisällöntuotto eli tekstit ja muut materiaalit verkkosivuille tulevat pääsääntöisesti asiakkaalta, mutta voin myös kirjoittaa puolestasi tekstiä. Ehdotan tekstiin muokkauksia hakukoneoptimointia ajatellen, jotta saamme sivustosi nousemaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. 

Verkkosivujen valokuvat ovat joko asiakkaan omia tai kuvapankista, jolloin tekijänoikeudet ovat kunnossa. Kauttani saat liki rajattoman määrän kuvapankkikuvia käyttöösi, etsitään juuri siulle sopivat kuvat sivuille. Muokkaan kuvat verkkosivuille sopivaan kokoon ja tiedostomuotoon, tällä optimoidaan sivuston nopeus - kukaan ei jää sivuille roikkumaan, jos kuvat latautuvat hitaasti!

Ennen verkkosivujen luovuttamista asiakkaan käyttöön, käyn läpi sen toiminnat ja opastan sivujen ylläpitoon. Hintaan kuuluu ylläpidon tuki kahden kuukauden ajan eli voit kääntyä puoleeni, mikäli verkkosivun ylläpidossa ilmenee ongelmia.

Tiesithän, että voit myös ulkoistaa verkkosivujesi ylläpidon minulle, jolloin säästät aikaasi ydinosaamiseesi!

Tutustu myös graafisen suunnittelun palveluihini