Modernit, näyttävät ja sujuvasti toimivat verkkosivut edullisesti

DigiMuijalta edulliset verkkosivut nopeasti ja notkeasti yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille. Yritykseni toimii Lappeenrannassa, mutta verkon välityksellä verkkosivujen suunnittelu onnistuu kyllä koko Suomeen.

 

  • Teen sivut #Webnoden alustalle, joilla sivuja on jatkossa helppo päivittää myös itse. Web design noudattaa asiakkaan yrityksen / yhdistyksen visuaalista ilmettä tai tarvittaessa voin luoda kokonaan uuden visuaalisen ilmeen, mikäli toiminta on vasta alkamassa. Miun vahvuutena on poimia keskustelusta oleellinen ja toteutan asiakkaan toiveet nopeasti ja laadukkaasti.
  • Suunnittelemani verkkosivut on turvalliset (SSL-suojatut), responsiiviset (eri laitteille skaalautuva koko) ja modernit ulkoasultaan. Koska nykyään suurin osa verkkosivujen kävijöistä katsoo sivuja mobiililaitteen kautta, teen verkkosivujen ulkoasun mobiili edellä.
  • Teen verkkosivuihin perusmuotoisen hakukoneoptimoinnin. SEO -optimointi (#searchengineoptimization) ei näy ulospäin, mutta ilman hakukoneoptimointia, eivät hakukoneet löydä verkkosivua, vaan on tiedettävä tismalleen oikea osoite löytääkseen perille. Melko olennainen asia siis!

Verkkosivujen tekniikka

Rakennan verkkosivut Webnodella. Kaikki Webnodella luodut verkkosivut käyttävät HTTPS-protokollaa ja on suojattu SSL-varmenteella eli ne on turvalliset käyttää. Webnoden pakettiin kuuluu palvelintila ja oma verkkotunnus (kun olet ostanut premium-paketin), ja olemassa olevan verkkotunnuksen voi siirtää.

Webnoden ehdoton plussa on sen helppokäyttöisyys! Voit helposti päivittää jatkossa verkkosivujasi itsekin, mie opastan alkuun. Voin toki myös ottaa verkkosivuston ylläpidon hoitaakseni.

Hinnan muodostuminen

Verkkosivujen hinta muodostuu miun suunnittelutyöstä + hakukoneoptimoinnista ja erikseen hankittavan Webnoden palvelupaketin hinnasta. 

Suosittelen ottamaan jonkun Webnoden Premium palvelupaketeista, jolloin saat käyttöösi oman verkkotunnuksen, riittävästi palvelintilaa, domainiin sidotun sähköpostin sekä monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Webnodelta löytyy useita eri Premium-paketteja, valitaan yhdessä tarpeidesi mukainen paketti.

Mobiili edellä

Suurin osa ihmisistä katsoo verkkosivuja nykypäivänä mobiililaitteeltaan ja siksi rakennan verkkosivujen ulkoasun mobiili edellä. Toisin sanoen tarkistan miten otsikointi, kuvat ja tekstit sijoittuvat mobiilinäkymässä. Webnoden alusta tukee responsiivisuutta, eli sivut skaalautuvat hyvin mobiililaitteisiin.

Hakukoneoptimointi

Jotta verkkosivusi löytyvät hakukoneilla, on se ensin esiteltävä niille. Tätä kutsutaan hakukoneoptimoinniksi (SEO; Search Engine Optimization). Ilman SEO-optimointia sivut eivät löydy muuta kuin kirjoittamalla tismalleen oikea verkko-osoite selaimen osoiteriville. 

Teen rakentamiini verkkosivuihin perusmuotoisen hakukoneoptimoinnin, johon käytän mm. Google Search Consolea. Tällä pääsee jo alkuun ja verkkosivut ovat hakukoneiden löydettävissä.  Hakukoneoptimointi kuuluu suunnittelun hintaan!

Vaativammassa hakukoneoptimoinnissa suosittelen ostamaan palvelun siihen erikoistuneelta palveluntuottajalta.

Verkkosivujen suunnitteluprosessi - näin saat omat verkkosivut käyttöösi helposti ja edullisesti

Verkkosivujen suunnittelu 

Aloitan verkkosivujen suunnittelun asiakastapaamisella, joko livenä tai etänä. Tapaamisella kartoitetaan tarpeesi ja hahmotellaan visuaalista ilmettä, joko olemassa olevan pohjalta tai kokonaan uutta luoden.

Sisällöntuotto eli tekstit ja muut materiaalit verkkosivuille tulevat pääsääntöisesti asiakkaalta, mutta voin myös kirjoittaa puolestasi tekstiä. Ehdotan tekstiin muokkauksia hakukoneoptimointia ajatellen, jotta saamme sivustosi nousemaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. 

Verkkosivujen valokuvat ovat joko asiakkaan omia tai kuvapankista, jolloin tekijänoikeudet ovat kunnossa. Kauttani saat liki rajattoman määrän kuvapankkikuvia käyttöösi, etsitään juuri siulle sopivat kuvat sivuille. Muokkaan kuvat verkkosivuille sopivaan kokoon ja tiedostomuotoon, tällä optimoidaan sivuston nopeus - kukaan ei jää sivuille roikkumaan, jos kuvat latautuvat hitaasti!

Ennen verkkosivujen luovuttamista asiakkaan käyttöön, käyn läpi sen toiminnat ja opastan sivujen ylläpitoon. Hintaan kuuluu ylläpidon tuki kahden kuukauden ajan eli voit kääntyä puoleeni, mikäli verkkosivun ylläpidossa ilmenee ongelmia.

Tiesithän, että voit myös ulkoistaa verkkosivujesi ylläpidon minulle, jolloin säästät aikaasi ydinosaamiseesi!

Tutustu myös graafisen suunnittelun palveluihini

Käärinkö jo hihat?