Digimuijan logosuunnittelu

Logo yritykselle tai yhdistykselle nopeasti ja edullisesti

Digimuijalta logon suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimin Lappeenrannasta käsin, ja voidaan tavata suunnittelun merkeissä Etelä-Karjalan alueella tai jos olet muualta Suomesta, ollaan yhteydessä etänä.


Digimuijan logosuunnittelun abc

Hyvä logo jää ensisilmäyksellä asiakkaan mieleen ja se toimii niin mustavalkoisena, kuin värillisenä

Usein yksinkertainen, pelkistetty logo toimii parhaiten, sillä liikaa yksityiskohtia sisältävä logo ei toimi pienenä kuvana, kuten Instagramin tai Facebookin profiilikuvassa.

  • Suunnittelussa poimin toimialan ja asiakkaan erityispiirteet visuaaliseen muotoon, jolloin syntyy yksilöllinen ja mieleenpainuva logo, joka kuvastaa asiakkaan yritystä / yhdistystä oivaltavasti.
  • Logo toimitetaan asiakkaalle eri tiedostomuodoissa asiakkaan tarpeet huomioiden, mutta mukana on aina vektoroitu logo, jonka voi skaalata vaikka seinän kokoiseksi laadun kärsimättä. Logo toimitetaan peruspaketissa seuraavissa tiedostomuodoissa: png, pdf ja asiakkaan tarpeiden mukaan joko .webp tai .jpg. Tarvittaessa myös kaikki muut tiedostomuodot, kuten .eps ja .tiff on mahdollista saada.
  • Valmiista logosta teen graafisen ohjeistuksen, joka sisältää fontit sekä hex, cmyk- ja rgb -värikoodit

Logon suunnittelun työvaiheet

Logon suunnittelu lähtee aina käyntiin asiakkaan haastattelulla, jossa selvitetään yrityksen/yhdistyksen toimiala, värimaailma ja filosofia.

Toimitan alkuvaiheessa kolme erilaista luonnosta logosta, josta asiakas valitsee yhden, mikä miellyttää eniten ja tätä luonnosta alan työstämään valmiiksi logoksi. 

Työn edetessä toimitan valitusta luonnoksesta kolme eri vedosta, joista joku viimeistellään lopulliseksi logoksi. Tarvittaessa teen vedoksia niin paljon kuin halutaan, mutta niistä veloitan erillisen tuntihinnoittelun mukaan. Tämä on reilua ja läpinäkyvää hinnoittelua, eikä tule yllätyksiä. 

Valmiin logon toimitan eri tiedostomuodoissa asiakkaan toiveiden mukaan. 

Peruspakettiin kuuluu

  • vektoroitu logotiedosto .pdf 
  • terävä kuvaformaatti .png 
  • nettiin sopiva .webp

Halutessasi saat logon myös muissa tiedostomuodoissa, kuten .jpeg, .svg tai .eps.

Vektoroitu logo toimitetaan CMYK-väreissä painokelpoisena tiedostona. 

Digimuijan suunnittelemia logoja