DigiMuijan logosuunnittelu

Yksilölliset logot yrityksellesi tai yhdistyksellesi edullisesti

DigiMuijalta logon suunnittelu edullisesti ja nopeasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimin Lappeenrannasta käsin, ja voidaan tavata suunnittelun merkeissä Etelä-Karjalan alueella tai jos olet muualta Suomesta, ollaan yhteydessä etänä


Tunnus syntyy logosta ja liikemerkistä

  • Suomessa on määritelty, että logo on teksti, useimmiten yrityksen / yhdistyksen nimi ja liikemerkki on tunnuksessa oleva kuvallinen ikoni tai symboli, joka liittyy yrityksen tai järjestön toimintaan.  Tosiasiassa asiakkaiden puhuessa logosta, he useimmiten tarkoittavat logon ja liikemerkin yhdistelmää, eivät pelkkää tekstiä. Niinpä minäkin puhun logosuunnittelusta, vaikka tosiasiassa suunnittelen useimmiten tunnuksia :)
  • Suunnittelussa poimin toimialan ja asiakkaan erityispiirteet visuaaliseen muotoon, jolloin syntyy yksilöllinen ja mieleenpainuva logo, joka kuvastaa asiakkaan yritystä / yhdistystä oivaltavasti.
  • Hyvä logo jää ensisilmäyksellä asiakkaan mieleen ja se toimii niin mustavalkoisena, kuin värillisenä. Usein yksinkertainen, pelkistetty logo toimii parhaiten, sillä liikaa yksityiskohtia sisältävä logo ei toimi pienenä kuvana, kuten Instagramin tai Facebookin profiilikuvassa.
  • Valmiista logosta teen jokaiselle värimuunnokselle omat originaalinsa hex, cmyk- ja rgb -värimaailmoissa ja eri käyttötarkoituksiin sopivissa tiedostomuodoissa.

Logon suunnittelun työvaiheet

Logon suunnittelu lähtee aina käyntiin asiakkaan haastattelulla, jossa selvitetään yrityksen / yhdistyksen toimiala, värimaailma ja filosofia.

Toimitan alkuvaiheessa 3-5 erilaista luonnosta logosta, josta asiakas valitsee yhden, mikä miellyttää eniten.  Tai mikäli olen ollut ihan hakoteillä, eikä mikään luonnoksista kolahda, keskustellaan lisää ja tarkennetaan tyylisuuntaa. 

Alan työstämään valittua logon aihiota ja tarkastan välivaiheissa asiakkaalta onko suunta edelleen oikea. Kun logo on saatu tehtyä lopulliseen muotoonsa, toimitan valmiin logon eri värimuunnoksineen asiakkaalle vähintään kolmessa eri tiedostomuodossa hex, cmyk- ja rgb -värimaailmoissa. 

Perustoimitukseen kuuluu seuraavat tiedostomuodot:

  • png (terävä kuvaformaatti)
  • svg (vektoritiedosto)
  • pdf (CMYK väreillä painoa varten)

Tarvittaessa muunna logon myös muihin tiedostomuotoihin, kuten .eps.