Yksilölliset logot yrityksellesi tai yhdistyksellesi edullisesti

DigiMuijalta logon suunnittelu edullisesti ja nopeasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimin Lappeenrannasta käsin, ja voidaan tavata suunnittelun merkeissä Etelä-Karjalan alueella tai jos olet muualta Suomesta, ollaan yhteydessä etänä.


  • Logon suunnittelussa poimin toimialan ja asiakkaan erityispiirteet visuaaliseen muotoon, jolloin syntyy yksilöllinen ja mieleenpainuva logo, joka kuvastaa asiakkaan yritystä / yhdistystä oivaltavasti.
  • Hyvä logo jää ensisilmäyksellä asiakkaan mieleen ja se toimii niin mustavalkoisena, kuin värillisenä. Usein yksinkertainen, pelkistetty logo toimii parhaiten, sillä liikaa yksityiskohtia sisältävä logo ei toimi pienenä kuvana, kuten Instagramin tai Facebookin profiilikuvassa.
  • Logo toimitetaan vähintään neljässä eri tiedostomuodossa, jolloin saat eri käyttötarkoituksia varten parhaiten vastaavat tiedostomuodot käyttöösi. Luonnollisesti logo tulee myös vektoroituna, jolloin sen kokoa voi skaalata minkä kokoiseksi vaan laadun kärsimättä.

Miten syntyy hyvä logo?

Logon graafinen suunnittelu lähtee aina käyntiin asiakkaan haastattelulla, jossa selvitetään yrityksen / yhdistyksen toimiala, värimaailma ja filosofia.

Toimitan alkuvaiheessa 3-5 erilaista luonnosta logosta, josta lähdetään jatkojalostamaan sitä, mikä miellyttää eniten.  Logoa hiotaan yhdessä asiakkaan kanssa niin kauan, että lopputulos on mieleinen. 

Valmiin logon toimitan vähintään neljässä eri tiedostomuodossa:

  1. .png on terävä kuvaformaatti, jonka tausta on läpinäkyvä
  2. .jpg on pienen tiedostokoon kuvaformaatti, tausta on värillinen (yleensä valkoinen)
  3. .pdf formaatin voit toimittaa aineistona painotaloon
  4. .svg on vektoroitu kuvaformaatti, jolloin sen kokoa voi suurentaa vaikka seinäbanderollin kokoiseksi laadun kärsimättä. Tausta läpinäkyvä.

Haluatko logon, joka erottuu?