Yksilölliset logot yrityksellesi tai yhdistyksellesi edullisesti

DigiMuijalta logon suunnittelu edullisesti ja nopeasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimin Lappeenrannasta käsin, ja voidaan tavata suunnittelun merkeissä Etelä-Karjalan alueella tai jos olet muualta Suomesta, ollaan yhteydessä etänä.


  • Logon suunnittelussa poimin toimialan ja asiakkaan erityispiirteet visuaaliseen muotoon, jolloin syntyy yksilöllinen ja mieleenpainuva logo, joka kuvastaa asiakkaan yritystä / yhdistystä oivaltavasti.
  • Hyvä logo jää ensisilmäyksellä asiakkaan mieleen ja se toimii niin mustavalkoisena, kuin värillisenä. Usein yksinkertainen, pelkistetty logo toimii parhaiten, sillä liikaa yksityiskohtia sisältävä logo ei toimi pienenä kuvana, kuten Instagramin tai Facebookin profiilikuvassa.
  • Logo toimitetaan vähintään neljässä eri tiedostomuodossa, jolloin saat eri käyttötarkoituksia varten parhaiten vastaavat tiedostomuodot käyttöösi. Luonnollisesti logo tulee myös vektoroituna, jolloin sen kokoa voi skaalata minkä kokoiseksi vaan laadun kärsimättä.

Miten syntyy hyvä logo?

Logon graafinen suunnittelu lähtee aina käyntiin asiakkaan haastattelulla, jossa selvitetään yrityksen / yhdistyksen toimiala, värimaailma ja filosofia.

Toimitan alkuvaiheessa 3-5 erilaista luonnosta logosta, josta lähdetään jatkojalostamaan sitä, mikä miellyttää eniten.  Logoa hiotaan yhdessä asiakkaan kanssa niin kauan, että lopputulos on mieleinen. 

Valmiin logon toimitan vähintään neljässä eri tiedostomuodossa:

  1. .png on terävä kuvaformaatti, jonka tausta on läpinäkyvä
  2. .jpg on pienen tiedostokoon kuvaformaatti, tausta on värillinen (yleensä valkoinen)
  3. .pdf formaatin voit toimittaa aineistona painotaloon
  4. .svg on vektoroitu kuvaformaatti, jolloin sen kokoa voi suurentaa vaikka seinäbanderollin kokoiseksi laadun kärsimättä. Tausta läpinäkyvä.

DigiMuijan suunnittelemia logoja

Eläinfysioterapeutti, joka tulee asiakkaan luokse kotikäynnille. Logoon tuli  siis saada liikettä. 

Liikkuva Eläinfysioterapia

Nea Ahola

Kennelin logo, jossa koiran hahmo kuvaa belgian paimenkoira malinoisia eli rotua, jota kennel kasvattaa.

Kennel Kirsunvaltiaan

Jenni Laaksonen

Sokerihelmen logosuunnittelussa idea lähti helmen muodosta. Yrityksen toimiala on kakunkoristeiden valmistus sokerimassasta.

Sokerihelmi

Tmi Marika Raunila

Terhi Hirvikallio tekee shiatsu- ja akupunktiohoitoja. Hän halusi värimaailmaksi turkoosin ja kullan sekä toivoi pyöreää muotoa, joka ei olisi säännöllinen ympyrä.  Kullanväriset merkit keskellä ovat tyyliteltyjä riimuja, joiden merkitys on hirvi ja kallio. 

Terhi Hirvikallio

Ekohoitola Taimi

Suvi Romppanen hieroo sekä ihmisiä, että koiria. Parasta hänen palvelussaan on, että voi ottaa ajan molemmille yhtä aikaa!

Urheilukoirahieroja

Suvi Romppanen

Tässä logossa haluttiin itämaista tunnelmaa ja Thaimaan lipun värit. Lisäksi logossa haluttiin olevan Thaimaan kansallisruoan Tom Yamin kulhon muoto. 

Tom Yam Thai Food

Ravintola

Maalaus Fuksia on yhden naisen maalausyritys Lappeenrannasta. Suunnittelun lähtökohtana oli värit fuksia ja musta.  

Maalaus Fuksia

Anissa Kallonen

Haluatko logon, joka erottuu?