Digimuijan mobiililahjakortit

Yrityksellesi räätälöidyt mobiililahjakortit puhelimeen

Tiesitkö, että voit tilata yrityksesi visuaaliselle ilmeelle räätälöidyt mobiililahjakortit, jotka kulkevat aina asiakkaasi puhelimessa mukana?

Ota digiloikka lahjakorttirintamalla

Teen yrityksesi visuaalista ilmettä noudattavan lahjakortin toiveidesi mukaisesti ja saat sen jaettavaksi asiakkaillesi mobiilisti. Aina kun asiakas ostaa lahjakortin, täytät tiedot mobiililahjakorttiin omalla puhelimellasi (tai tabletilla/tietokoneella) ja jaat lahjakortin sähköisesti asiakkaalle. Lahjakortti kulkee näin aina asiakkaasi mukana!
Tämä on todella edullinen kertainvestointi yrittäjälle, kun ei tarvitse painattaa aina uusia lahjakortteja edellisten huvetessa. 

Kiinnostuitko? Lue alta lisää

Mobiililahjakortti - aina mukana

Vaihtoehto perinteiselle, painetulle lahjakortille - mobiililahjakortti!

Tarjoan perinteisen painetun lahjakortin vaihtoehdoksi modernia mobiililahjakorttia, johon voit yrittäjänä täyttää saajan tiedot omalla puhelimellasi ja toimittaa valmiin mobiililahjakortin asiakkaalle sähköisesti heti tiedot täytettyäsi. Ja sähköisellä toimituksella tarkoitan kaikkia sähköisiä medioita, kuten sähköpostia, whatsappia, multimediaviestejä jne. eli kaikkia niitä sovelluksia, joissa voidaan välittää kuvatiedosto.

Painettu lahjakortti saattaa kadota, tai postin kautta sitä ei ehdi enää toimittaa. Nykyään kaikki oleellinen tieto löytyy sieltä omasta puhelimesta, ja saaja arvostaa kun saa mobiililahjakortin omaan luuriinsa, missä se on tallessa ja käytettävissä aina kun puhelin on mukana.

Ennen kaikkea suunnittelen mobiililahjakortin räätälöidysti juuri siun yritykselle! Lahjakorttikoneita löytyy netistä monenlaisia, mutta harvassa niistä pystyy räätälöimään ulkoasun oman yritysilmeensä näköiseksi.

Saisiko olla räätälöity mobiililahjakortti?